Call of Duty Modern Warfare 3 İndir – Full PC

tarafından
92

Oyun Türü: FPS – Savaş Oyunları
Çıkış Tarihi:  8 Kasım 2011
Dosya Boyutu: 

Oyunun herkes tarafından bilinen kısaltılmış adı MW3’dür ve serinin 8. oyunudur 2011 yılında çıkmıştır teknik bilgileri bir yana bırakıp Call of Duty Modern Warfare 3 nasıl bir oyundur, senaryosu nedir, hangi silahlar vardır birazda bunlardan bahsedelim sizlere 2 ayrı bölümden oluşan Spec Ops modu ayarlayabildiğimiz zorluk seviyeleri bu seviyelere göre farklı görevler bu görevlerin yanı sarı hayatta kalmaya çalışmamız firma bu seriyle birlikte 2.dünya savaşı havasını tamamen bitirmiştir 16 zor ve kolay bölümden oluşan MW3 savaşı bırakıp ara sıra farklı görevlerde yapıyoruz örneğin nükleer bomba bulup ondan örnekler toplanması istenebilir bizden oyunun çoklu oyuncu modunda level sistemi bulunuyor oyunda elde ettiğimiz başarıya göre bir üst seviyeye çıkabiliyoruz survival moduna değinmeden edemeyeceğim bu mod aslında en eğlencelisi nasıl mı çeşitli yerlerden gelen ve bitmek bilmek düşmanları öldürüp hayatta kalmaya çalışıyoruz zombi modu benzeri gibi öyle düşünün. Assault Package taşıyanlar 25 oyuncu öldürmek zorundadır diğer oyunda belki hatırlarsınız popmalı tüfekler ikinci plandaydı ama bu seride öyle değil, atmosferi çok farklı oyunun bir kere girdiniz mi çıkamıyorsunuz hadi diğer seriler tam tek kişi oynanabiliyordu ha buda oynanır da bunun zevki çoklu oyuncu modunda. Call of Duty Modern Warfare 3 şu platformlar için çıkarılmıştır PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows, Wii, Mac OS. Sonuç olarak oynayın arkadaşlar bu oyunu ben zaten fps oyunları hastası olan biri olarak kaç kez bitirdiğimi hatırlamıyorum bile işin ilginç yanı her seferinde sıkılmadan oynatabiliyor kendini. Oyunu indirmek için aşağıdaki linki kullanın iyi eğlenceler..

Call of Duty Modern Warfare 3 İçin Gerekli Bilgisayar Özellikleri:
MİNİMUM:
İşletim Sistemi: XP / Windows Vista / Windows 7
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750
RAM: 2 GB
Ekran Kartı: 256 MB NVIDIA GeForce 8600GT / ATI Radeon X1950
Hard Disk: 18 GB
DirectX: 9

ÖNERİLEN:
İşletim Sistemi: XP / Windows Vista / Windows 7
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750
RAM: 6 GB
Ekran Kartı: 256 MB NVIDIA GeForce 8600GT / ATI Radeon X1950
Hard Disk: 20 GB
DirectX: 9


Link Eklenecek.

Rar Şifresi: www.oyunarsivi.net

Paylaşımlarımızı beğeniyorsanız bize destek olmak için tıklayınız !